Izrada web sajta povoljno?

Na pravom ste mestu za to!

izrada jednostavnih, modernih web sajtova, sa kompletnom seo optimizacijom. Povezivanje sa društvenim mrežama, google mapama. Dodavanje sajta u sve popularne internet pretraživače. Tehnologija izrade je wordpress, cms, woocomerce, elementor i slični. Zaštita od ubacivanja malcioznih kodova i napada uz pomoć Wordfence Security. Neka Vaš web sajt bude visoko rangiran u pretrazi zahvaljujući https bezbednoj konekciji.

Gde zakupiti domen, najbolji hosting provajder za Vaš WordPress sajt, po pristupačnoj ceni?

Da li imaju redovan backup, dobru tehničku podršku, šta mi je sve potrebno i koga da kontaktiram?

Ne morate brinuti za to!

Mi za vas vršimo registraciju domena i hostinga, sa uslugom redovnog dnevnog backup-a, uvek smo dostupni i na usluzi. Dobijate garantovano odličan kvalitet za Vaš novac.

Registracija domena i zakup hostinga se vrši u istom danu, a sama izrada sajta zavisno od složenosti mođe potrajati od 5-15 dana.

Ukoliko je potrebno kao dodatnu uslugu nudimo uzradu banera, obradu fotografija, optimizaciju istih kako bi Vaš sajt radio brzo i izgledao odlično.

Možemo umesto Vas napisati originalne tekstove i opise, što će doprineti boljem predstavljanju kod Vaših potencijalnih klijenata

Prepustite sve nama!

Posvetite se svom poslu i potrudite se da pružite najbolju moguću uslugu Vašim klijentima a mi ćemo se potruditi da Vi budete zadovoljni.

Pozovite nas: 060/66-11-488

Radno vreme: 10-19h osim nedelje.